dimarts, 31 de gener de 2012

Presentació de l'Escola Els Pins

Benvolguts nens i nenes de Kedougou,

Som els alumnes de la classe de quart de l’escola Els Pins de Barcelona. Barcelona és una ciutat que està dins de Catalunya. I Catalunya és una regió que està dins d’Espanya.

Us enviem aquesta carta perquè així ens podrem conèixer millor. Som un grup de 26 alumnes i tenim entre 8 i 10 anys. Nosaltres som bons estudiants i som simpàtics. A la foto que us enviem podreu veure com som i també conèixer els nostres noms. La nostra mestra es diu Diana i ens ensenya moltes coses. També us enviem una foto seva.

Aquest curs intercanviarem cançons amb vosaltres. Us enviarem una cançó catalana i us la traduïrem a la vostra llengua perquè la pugueu aprendre. Intentarem escollir la millor cançó per vosaltres.
I nosaltres també rebrem una cançó vostra? Potser vosaltres ens podeu ensenyar a parlar una mica la vostra llengua. I nosaltres també us ensenyarem la nostra llengua. Nosaltres sabem parlar català, castellà i una mica d’anglès. Seria divertit poder fer una sola cançó entre tots dos grups.

Estem molt contents de participar en aquest projecte i estem segurs que ens ho passarem molt bé. Esperem que vosaltres també. Ens agradaria que fóssim amics.

Esperem que ens escriviu i ens envieu la vostra cançó.

Els nens i nenes de quart de l’escola Els Pins

PD. Escriviu-nos aviat.
PD: Veniu a visitar-nos un dia
PD: A nosaltres també ens agradaria molt venir a veure-us.

1 comentari:

Téro ha dit...

Us ho passareu molt bé, això segur!
una abraçada!